top of page

Bouwhekdoeken bedrukken

Bouwhekdoeken op een bouwplaats laten aan de omgeving zien wie er aan het werk is op een locatie. Het geeft je de mogelijkheid om reclame te maken of gewoon een leuke boodschap te tonen.

 

Daarnaast is het natuurlijk de manier om een afzetting te maken die niet alleen praktisch is maar ook voor de omgeving mooier is om naar te kijken. Dit kan bijvoorbeeld door prints te plaatsen van het te realiseren object of een sfeerimpressie te geven.

Bouwhekdoeken winddoorlatend

Door de bouwhekdoeken op wind doorlatend materiaal te printen wordt voorkomen dat de hekken omwaaien. Ook zullen ze hierdoor niet kapot waaien zodat het er tijdens de hele bouwperiode netjes uit ziet.

bouwhekdoeken.jpg

Bouwhekdoeken bestellen

Repro XL is gevestigd in Sint Michielsgestel, maar ook de specialist voor bouwhekdoeken in de regio Vught, Schijndel, Den Bosch en Boxtel. Voor bedrijven in deze regio bieden we een haal- en brengservice aan.

U kunt bij Repro XL ook terecht voor het: printen van bouwtekeningen

Laat hier onder uw gegevens achter en we nemen graag binnen 24 uur contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook direct bellen op 073 553 0200 of mailen naar info@reproxl.nl

Bedankt voor de aanvraag!

bottom of page