top of page

Bouwtekeningen printen

Tekeningen.jpg

Bij het laten printen van bouwtekening zijn er voor u eigenlijk maar een paar zaken echt van belang. De print van de bouwtekening moet kwalitatief perfect zijn en u moet er snel over kunnen beschikken.

Repro XL is de specialist voor het printen van uw bouwtekening. Doordat de oorsprong van ons bedrijf ligt in de architectenwereld weten we exact wat de behoeftes zijn en spreken we de taal van onze klant.

Repro XL is de specialist voor:

 • printen van tekeningen voor bouwbedrijven

 • printen van tekeningen voor hoveniers

 • printen van tekeningen voor architecten

 • printen van tekeningen voor projectmanagementbureaus

 • printen van tekeningen voor aannemers

 • printen van tekeningen voor installateurs

Kadastrale uitsnede A4.PNG

Repro XL is gevestigd in Sint Michielsgestel, maar ook de specialist voor bouwtekeningen in de regio Vught, Schijndel, Den Bosch en Boxtel. Voor bedrijven in deze regio bieden we een haal- en brengservice aan.

Tekeningen voor 14:00 besteld kunnen nog dezelfde dag verzonden worden. Dus ook buiten de regio beschikt u indien gewenst binnen 48 uur over de benodigde werktekeningen.

Bouwtekeningen afdrukken

Het afdrukken van uw bouwtekeningen is mogelijk op verschillende papierformaten. Het meest gebruikte formaat bouwtekening is AO. Alle grootformaat tekeningen kunnen zowel zwart/wit als in kleur afgedrukt worden. Tekeningen tot 90cm breedte kunnen we printen op elke gewenste lengte.

De formaten bouwtekeningen die we aanbieden zijn:

 • A2 (420 × 594 mm)

 • A1 (594 × 841 mm)

 • A0 (841 × 1189 mm)

 • A0+ (914 x 1500 mm)

 • A0++ (914 x 2000 mm)

 • A0+++ (914 x 2500 mm)

afmeting bouwtekeningen.jpg

Standaard worden de tekeningen gevouwen op A4 formaat aangeleverd, maar op verzoek ook opgerold in een koker.

Voor met name hoveniers printen we de tekeningen vaak op kunststof. Dan zijn de tekeningen vochtbestendig en afwasbaar.

Bouwtekeningen digitaliseren

Ook het scannen en digitaliseren van bestaande tekeningen is een service die we aanbieden bij Repro XL.

Van oudere gebouwen bestaat meestal alleen een tekening. Bovendien zie je vaak dat er ook nog maar één exemplaar van is.

 

Als je wilt verbouwen of een onroerend goed portefeuille beheert is het praktisch om die tekeningen te laten digitaliseren. Van die digitale versie laat je prints maken die je kunt gebruiken bij een verbouwing of onderhoudsopdracht.

Tekeningen printen voor hoveniers, landschaps- en gebiedsarchitecten

De afdruk van je tekening als hovenier en architect is een belangrijk onderdeel van de communicatie met je klant. De werktekening van de tuin of het landschap is direct ook een visitekaartje van je bedrijf en een belangrijk onderdeel van je presentatie.

Bij Repro XL zijn we specialist in het printen van tekeningen en begrijpen we het belang van een kwalitatief goede tekening voor uw bedrijf.

U hebt grootformaat kleurentekeningen of afbeeldingen nodig? Wij printen ze ook voor u op bijvoorbeeld: zelfklevende folie, canvas, glasvlies of fotopapier.

situatie printen.PNG

Vraag hier direct je offerte aan voor het printen van bouwtekeningen:

( op werkdagen binnen 24 uur reactie )

Bedankt voor de aanvraag!

bottom of page